Факультет ТВППТ Нубіп України - Головна сторінка
Напрям підготовки фахівців 6.090102 Технологя виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційний рівень “БАКАЛАВР”
|
Тривалість навчання на денній формі складає 3 роки 10 місяців. Для випускників навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації (технікуми та коледжі) розроблена та функціонує програма навчання за скороченим терміном, тривалістю 1 рік 10 місяців.
Тривалість навчання на заочній формі складає 4 роки 6 місяців. Для випускників навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації (технікуми та коледжі) розроблена та функціонує програма навчання за скороченим терміном, тривалістю 2 роки 6 місяців.
Форма навчання: денна, заочна, екстернатна.
При підготовці фахівців враховується два обов’язкові елементи навчального процесу – глибока фундаментальна, теоретична та технологічна підготовка на кафедрах з опануванням передових технологій на виробничих практиках у кращих підприємствах
Навчальні плани факультету дістали схвальну оцінку у викладачів факультету тваринництва аграрного коледжу університету штату Айова (США), факультету сільського господарства та садівництва університету ім. Гумбольдта (м. Берлін, Німеччина).
Навчальні практики студенти проходять у ВП НУБіП України навчально-дослідних господарствах "НДГ Ворзель”, "Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка”, ”Агрномічна дослідна станція”,та виробничі практики – на стайні університету, Київському іподромі, кінних заводах України, провідних племінних заводах, племоб’єднаннях та селекційних центрах України, в Інституті розведення і генетики тварин УААН, Інституті агроекології і біотехнології УААН, спеціалізованих птахівницьких господарствах, Інституті птахівництва УААН, Голосіївській пасіці, міжгосподарських бджолопідприємствах, обласних бджолорозплідниках на кращих пасіках багатогалузевих господарств, Інституті бджільництва ім. П.І. Прокоповича.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий